Airconditioning

Het hele jaar een comfortabel binnenklimaat ligt tegenwoordig binnen ieders handbereik. Met de vanzelfsprekendheid waarmee we airconditioning in onze auto bestellen, kunnen we tegenwoordig ook thuis of op het werk over airconditioning beschikken.

Meer info op Fjitsuclimate.

Fujitsu airconditioning

Er zijn talloze fabrikanten voor airconditioningsystemen, net zo veel als er merken koelkasten zijn! Wij hebben gekozen voor Fujitsu General, Japans grootste producent van airco’s in Europa. Deze systemen hebben een laag geluidsniveau, energiezuinig, compact, krachtig en hebben een fraai uiterlijk. Op de compressor zit 5 jaar garantie (overige onderdelen 3 jaar). Fujitsu airconditioning is een A-merk, behoort tot de top 3 van de wereld met de beste prijs/kwaliteit verhouding.

 

Download
Fujitsu Cassette model voor kantoor
Fujitsu cassette model.pdf
Adobe Acrobat document 2.0 MB
Download
Fujitsu wandmodel voor slaapkamer of kantoor
Fujitsu hoog-aan-de-wand.pdf
Adobe Acrobat document 4.1 MB
Download
Fujitsu meerdere binnenunits op 1 buitendeel
Fujitsu multisplit.pdf
Adobe Acrobat document 4.6 MB
Download
Fujitsu lage modellen voor slaapkamer of woonkamer
Fujitsu vloer en plafond.pdf
Adobe Acrobat document 2.0 MB

Samenvatting Airco

Airconditioning zorgt o.a. voor:
 • Aangenamer binnenklimaat voor verwarmen en koelen
 • Plezierige luchtvochtigheid
 • Schone lucht
 • Meer comfort
 • Betere arbeidsprestaties
 • Minder kans op storing van apparatuur (serverruimte)
 • Hogere omzet (restaurant/winkel)
 • Airco is milieu onvriendelijk. De huidige Fujitsu toestellen werken volledig met CFK-vrije en dus ozonvriendelijke koelmiddelen. Bovendien zorgt de hoge energie efficiëntie van de toestellen voor een lager energieverbruik en dus ook voor een lagere uitstoot van broeikasgassen.

 • Airco is lelijk. Fujitsu biedt een mooi assortiment aan binnenunits met een compact en mooi design, zodat ze in elk interieur discreet kunnen ingezet worden. Bepaalde binnenunits kunnen zelfs volledig boven het plafond of achter een wand weggewerkt worden.

 • Airco is ingewikkeld onderhoud. Om een lange levensduur en een efficiënte werking van uw toestel te garanderen raden wij u aan af en toe de filters te reinigen, maar dit is een eenvoudige handeling die niet veel tijd in beslag neemt. Net zoals alle andere verwarmingsapparaten vraagt een airco slechts eenmaal per jaar een preventieve onderhoudsbeurt door een erkende installateur.

 • Airco is een dure investering. Juist niet, het is de investering die zichzelf terugbetaalt! Een goede installatie brengt de temperatuur en de luchtvochtigheid naar een niveau waarop de mens zich het best voelt en optimaal functioneert. Het is dus zowel in een woon- als in een werkplaats geen overbodige luxe om de omgevingslucht op een productief peil te houden. U krijgt bovendien twee systemen in één als u kiest voor een warmtepomp, een installatie die zowel kan koelen als verwarmen. Een warmtepomp haalt, zelfs bij negatieve buitentemperaturen, gratis warmte uit de buitenlucht. Een dergelijk systeem maakt de installatie van een traditionele verwarming dan ook helemaal overbodig.