Duurzaam Renoveren; TripleVox

Het verduurzamen van bestaande bouw krijgt een steeds belangrijkere rol. Door de steeds strengere energie-eisen bevindt de renovatiemarkt zich in een lastige positie. Waar men jaren geleden uit de voeten kon met lagere eisen, zijn kopers vandaag de dag sneller geneigd een woning of kantoor met een minder energie label links te laten liggen. Daarom is het tijd voor een duurzaam klimaatbeheersingssysteem voor bestaande huizen: het TripleVox Systeem!

Waarom TripleVox?

De consument is zich steeds vaker bewust van het energieverbruik en de besparing die hier op lange termijn in te realiseren is. Hierdoor worden bestaande woningen, die minder presteren op dit vlak, minder interessant voor de verkoop. ClimaLevel Nederland heeft daarom een systeem ontwikkeld die bij uitstek geschikt is voor bestaande bouw. Deze doorontwikkeling van het ClimaLevel systeem luistert naar de naam TripleVox. Door TripleVox kunt u ook uw reeds bestaande huis verduurzamen met ons klimaatbeheersingssysteem. U hebt dan volledige climate control in huis

Duurzaam klimaatbeheersingssysteem voor bestaande bouw

TripleVox staat net als ClimaLevel voor Verwarmen, Verkoelen en Ventileren en is zeer geschikt voor het verduurzamen van uw reeds bestaande huis. Met ons klimaatbeheersingssysteem krijgt u volledige climate control in huis. Het vloersysteem vraagt een opbouwhoogte van slechts 80mm inclusief anhydriet vloer en 90mm met een cementdekvloer. Door de geringe opbouwhoogte is TripleVox een zeer geschikt klimaatsysteem voor renovatieprojecten. Het verlaagde plafond kan hiermee verdwijnen. Met name voor kantoren is dit erg interessant.

Klimaatbeheersing in uw kantoor of woning?

Het systeem zorgt voor een comfortabeler klimaat in de woning of het pand. Met het TripleVox systeem zorgt u ervoor dat er altijd verse, schone lucht in uw huis is, zonder dat u last heeft van tocht of geluid. Met het TripleVox klimaatsysteem heeft u altijd de volledige klimaatbeheersing over uw kantoor of woning. Daarnaast is het systeem ook nog eens duurzaam en milieuvriendelijk en energiezuinig.

 

Impresse TripleVox, vloerverwarming, koeling en vewarming. Nu ook verkrijgbaar als wandmodel. 

Optiwand en ClimaWand klimaatinstallaties

Duurzaam renoveren woningen en utiliteitsbouw

 Met de OptiWand heb je een comfortabel en energiezuinig binnenklimaat tegen een betaalbare prijs. Het energiezuinige klimaatsysteem combineert de principes verwarmen, koelen en isoleren in één systeem. De wandunit werkt op basis van lage temperatuurverwarming/koeling en kan dus worden aangesloten op zowel een warmtepomp als een cv-ketel. Daarnaast is de OptiWand ideaal te combineren met het ClimaWand systeem en is bij uitstek geschikt voor renovatieprojecten. 

Gemonteerd op een massieve buitenmuur, geïsoleerd en achterzijde OptiWand.

Ook te verwerken in houtskelet bouw of metal stud wanden.

Voordelen van de OptiWand:

·         Snel opwarmingsvermogen;

·         Comfortabel binnenklimaat;

·         Besparing op de energielasten door lage aanvoertemperaturen (max. 50 °C);

·         Universeel toepasbaar, ook bij schuine plafonds;

·         Snelle montage met geprefabriceerde elementen; 

·         Een geïntegreerd onzichtbaar systeem;

·         Te combineren met bestaande vloer- en plafondverwarming;

·         Geen radiatoren of convectorputten nodig;

·         Zeer geschikt voor renovatie; 

·         Onzichtbare buizen met voldoende ruimte voor leidingen en kabels. 

Download
Brochure Optiwand
OptiWand-leaflet.pdf
Adobe Acrobat document 435.5 KB
Download
Brochure Climawand
ClimaWand-leaflet.pdf
Adobe Acrobat document 1.1 MB

Veelgestelde vragen over het ClimaWand systeem

Hoe werkt het ClimaWand systeem?

De ClimaWand werkt op basis van lage temperatuurverwarming/koeling en kan worden aangesloten op zowel een warmtepomp als een cv-ketel. Een geïntegreerde ventilator zuigt lucht aan uit zowel de ruimte zelf als van buiten. Speciale luchtfilters zorgen voor een gezonde luchtkwaliteit. De aangezogen lucht stroomt van onder naar boven door het element en komt zo op de juiste temperatuur voordat die aan de bovenzijde wordt ingeblazen. Tocht en koudeval behoren daarmee dus tot het verleden. 

 

Wordt de hele ruimte voorzien van ClimaWand elementen?

Nee dat hoeft niet. Er worden slechts twee tot drie elementen geplaatst, afhankelijk van de ventilatiebehoefte. De overige wanddelen kunnen voor reguliere wandverwarming worden benut.

 

Is het ClimaWand systeem ook te combineren met andere systemen?

Jazeker! Het ClimaWand systeem is ook te combineren met bijvoorbeeld bestaande vloer- en plafondverwarming. 

 

Wat is de inbouwdiepte van het ClimaWand systeem?

Het ClimaWand systeem heeft een totale inbouwdiepte van 70 tot 90 mm. 

 

Voor welk type woningen is het ClimaWand systeem geschikt?

De ClimaWand is dé oplossing voor het verduurzamen van het binnenklimaat voor bestaande woningen of utiliteitsgebouwen. Het systeem is voor uitstek geschikt voor renovatieprojecten. Voor nieuwbouw is het ClimaLevel systeem beschikbaar.