LTV Radiatoren = LOW H2O van Jaga

 

Een kleine massa warmt sneller op dan een grote. Dat is een natuurwet. De Low-H2O radiatoren van Jaga bevatten tot 90% minder water dan een plaatstalen radiator. Bovendien hebben ze geen zware stalen platen die eerst zichzelf moeten opwarmen. De ultramoderne warmtewisselaar van aluminium en koper geeft de warmte meteen door aan de kamer. De Low-H2O radiator reageert dus sneller op een vraag naar warmte en biedt zo meer comfort met minder energieverbruik.

Uit wetenschappelijke studies blijkt dat een installatie met energiezuinige Low-H2O LT-radiatoren 5 tot 15%** minder energie verbruikt dan een installatie met plaatstalen radiatoren. Omdat ze sneller de gewenste temperatuur bereikt, en omdat ze niet onnodig doorverwarmt wanneer de optimale binnentemperatuur is bereikt. Minder verspilling dus!

MAXIMALE WARMTE BIJ LAGE WATERTEMPERATUUR (LT-RADIATOREN)

 

De radiator met supersnelle warmtegeleiders
De Jaga Low-H
2O warmtewisselaar is niet van staal gemaakt, maar van ultrageleidend koper en aluminium, die hun warmte meteen doorgeven aan de kamer. De voordelen van deze materialen worden alleen maar groter naarmate de watertemperatuur daalt.

De deur gaat open. Koud. Low-H2O steekt meteen een tandje bij. De zon schijnt binnen. Warm. Low-H2O reageert onmiddellijk op de kamerthermostaat en stopt met verwarmen. De temperatuur blijft constant op het gevraagde niveau.

 

DE SNELSTE EN BEST REGELBARE LTV-RADIATOR

Meer comfort
Een snelle radiator zorgt voor een perfecte temperatuurcontrole.

Minder verbruik
Een Low-H
2O radiator is veel sneller opgewarmd.
De high-tech koper/aluminium warmtewisselaar geeft zijn warmte onmiddellijk af aan de kamer. Zo kunt u ‘s morgens uw radiator gerust 20 minuten later aanzetten. Uw ketel moet dus minder lang opwarmen. Maar de Low-H
2O radiator is ook veel sneller ingetoomd.

Schijnt de zon plots binnen? Staat de oven of vaatwasser aan? Zijn er meer mensen in huis? Dan stijgt de temperatuur aanzienlijk en reageert de thermostaat. Maar zware radiatoren blijven nog minimaal 20 minuten hun gebufferde, overtollige warmte afgeven waardoor de kamer te warm wordt. Low-H2O reageert meteen dankzij de lagere waterinhoud. Uw installatie blijft dus minder lang nutteloos doorverwarmen.

 

 

LOW-H2O MET DBE: DE MEEST COMPACTE RADIATOR

Tot drie maal meer warmte
Warmtepompen en zonne-energiesystemen vragen om flink grotere radiatoren, omdat zij werken met zeer lage watertemperaturen van soms niet meer dan 35°C. De Low-H
2O radiatoren hoeven echter niet veel groter te zijn, want met Dynamic Boost Effect (DBE) leveren zij twee- tot driemaal meer warmte. Bovendien is de versie DBE Pro ook geschikt voor passieve, milieuvriendelijke koeling, die door vele warmtepompsystemen geleverd wordt. Met DBE kunt u vlot overschakelen naar alle nieuwe ecologische systemen. Zo bent u goed voorbereid op de toekomst!

Warmtewisselaar JAGA Low H2O
Warmtewisselaar JAGA Low H2O
Jaga radiator met ingebouwde DBE
Jaga radiator met ingebouwde DBE
JAGA Low H2O opwarming radiator na 4 min.
JAGA Low H2O opwarming radiator na 4 min.
Standaard radiator opwarming na 4 min.
Standaard radiator opwarming na 4 min.
Download
Brochure JAGA Low H2O radiatoren
Jaga H2O Brochure.pdf
Adobe Acrobat document 2.1 MB

Mogelijkheden radiatoren JAGA Low H2o