Zonnepanelen

Zonnestroom werkt: goed voor het milieu én een lagere energierekening!

Hoe hoog was uw energierekening afgelopen jaar? Ook hoger dan het jaar ervoor? Dat kan kloppen. Elektriciteit wordt steeds duurder en de meeste mensen gebruiken er jaarlijks meer van. Gelukkig is er een gratis bron: de zon. Het enige wat u nodig heeft voor zonnestroom zijn zonnepanelen en een goede omvormer. Het resultaat: fors besparen, een beter milieu en minder afhankelijk zijn van energiemaatschappijen. 

 

Stap ook over op zonne-energie

Een lagere energierekening, groener leven, minder afhankelijk zijn van traditionele energiebedrijven. Er zijn steeds meer redenen om voor zonne-energie te kiezen. U bent nog maar een paar stappen verwijderd van uw eigen zonnestroom. Hoe dat werkt leggen we graag uit. Twijfelt u nog?  Lees meer op: www.zonnestroomwerkt.nl 

Solar Frontier

Solar Frontier is wereldwijd marktleider in de productie van dunne film zonnepanelen en kent de hoogste efficiency in z'n soort. Dunne film panelen zijn gemaakt in Japan en een goede keuze wanneer uw dak niet naar het zuiden gericht is of als er sprake is van schaduwvorming.

Deze panelen kunnen namelijk ook zonder direct zonlicht een hoge stroomopbrengst genereren. Daarnaast zijn ze minder afhankelijk van de instralingshoek en minder gevoelig voor hoge temperaturen.


De panelen zijn bovendien heel mooi strak zwart doordat er geen cellen te zien zijn. Hierdoor lenen Solar Frontier panelen zich uitstekend voor een esthetische toepassing. Solar Frontier is onderdeel van Shell. De sterke moedermaatschappij, de indrukwekkende R&D en de herverzekerde garantie maken dat dit een zeer solide product is van een zeer solide bedrijf.

 

De SF170 zonnepanelen hebben het hoogste rendement tot 13,8% van alle massa geproduceerde dunne-film modules. Alle modules van Solar Frontier voldoen aan de RoHS richtlijn en zijn lood en cadmium vrij. Minder stappen in productieproces en grondstoffen dragen bij tot een energie-terugverdientijd van < 1 jaar. 

Technische gegevens en garanties

Merk: Solar Frontier 170 Wp  CIS substraat glas (cadmium vrij)

Afmetingen: 1257 x 977 x 35 mm  Gewicht: 20 kg

Product garantie: 10 jaar fabrieksgarantie

Vermogensgarantie: 25 jaar lineaire garantie

Meer Info: solar-frontier.eu 

Download
Solar Frontier Brochure
Brochure Solar Frontier
Solarfrontier CIS broschure.pdf
Adobe Acrobat document 1.8 MB
Download
Datablad Solar Frontier
Technische gegevens zonnepaneel
Solar Frontier Datablad.pdf
Adobe Acrobat document 1.1 MB

Solar Edge optimizers

 

SolarEdge is de wereldwijd marktleider op het gebied van omvormers die werken met Optimizers. Elk paneel heeft zijn eigen Optimizer die er voor zorgt dat het maximaal mogelijke rendement uit elk afzonderlijk paneel wordt gehaald. Perfecte beheersing van beschaduwing (enkel het paneel dat schaduw ontvangt zal minder vermogen geven) en de mogelijkheid voor verschillende hellingen en oriëntaties op dezelfde string zijn enkele voordelen van SolarEdge.

 

SolarEdge kent uitstekende garanties. De standaardgarantie op de omvormer is 12 jaar (te verlengen tot 20 jaar) en de standaardgarantie op de Optimizers is maar liefst 25 jaar.

 

De voordelen van SolarEdge op een rij

 

  • SolarEdge levert in situaties zonder schaduwval tot 6% meer opbrengst
  • SolarEdge levert in situaties met schaduwval tot 16% meer opbrengst
  • Gratis monitoring per zonnepaneel via internet
  • Op afstand inloggen op uw systeem via internet
  • SolarEdge is 10-20% goedkoper dan micro omvormers
  • SolarEdge gebruikt 250% minder onderdelen dan micro omvormers
  • Veiliger door 1 Volt per paneel bij storingen
  • Flexibel systeem, panelen zijn eenvoudig uit te wisselen en bij te plaatsen
  • Uitermate geschikt voor dunne film panelen (per 2)

 

Garanties

 

Standaard 12 jaar garantie op de omvormer en 25 jaar garantie op de Optimizers

 

Monitoring

 

SolarEdge is standaard uit te lezen via internet. U kunt hierbij kosteloos gebruik maken van het web portaal van SolarEdge. De prestaties zijn per afzonderlijk zonnepaneel te bewaken.

 

Meer Info: www.solaredge.com

 

Download
Brochure Solar Edge
Consumentenbrochure
Solar Edge brochure.pdf
Adobe Acrobat document 1.8 MB
Download
Datablad Solar Edge
Technische gegevens Solar Edge
Solar Edge datasheet Optimizers.pdf
Adobe Acrobat document 731.9 KB