CV ketels

Veel mensen zoeken online naar een goedkope cv-ketel, maar goedkoop is vaak duurkoop. U wilt niet een ketel die na 1 jaar ongeschikt blijkt te zijn voor uw situatie of die verkeerd geïnstalleerd is. Waar moet u dan op letten om toch de beste prijs te krijgen? 

 

De juiste nieuwe ketel is afhankelijk van de grootte van uw huis, de isolatie en ligging, de installatie en uw wensen op het gebied van warmwatervoorziening, uw budget en de samenstelling van uw huishouden. Prijzen inclusief installatiekosten kunnen sterk variëren per situatie, laat u goed adviseren.  

Boiler of platenwisselaar

Een belangrijk verschil in ketels is ook de warmwatervoorziening. Cv-ketels met een ingebouwde boiler geven u een hoog comfort op het warm water gebruik en de ketel hoeft minder vaak te schakelen bij gebruik van kleine warmwaterhoeveelheden. 

 

Een compact cv-ketel met een warm water heeft een platenwisselaar (gelijk als een geiser) als warmwatervoorziening. Deze zijn in aanschaf een stuk voordeliger, maar het duurt iets langer voordat u warm water heeft.

CW-klasse 3 t/m 6

HR combiketels zijn de meest geïnstalleerde ketels op dit moment. Deze ketels zorgen zowel voor de verwarming van uw woning als voor de warmwatervoorziening. De CW-klasse van de ketel geeft aan hoeveel warm water de ketel levert per minuut.

 

Dit varieert van CW3 waar slechts 1 kraan tegelijk gebruikt kan worden, tot CW6 waarbij meerdere kranen tegelijk gebruikt kunnen worden, zonder verlies in kracht of warmte. Dat is vooral geschikt als mensen luxe douche- of bad voorzieningen hebben zoals een stortdouche of snel een bad willen vullen.


Remeha verwarmingsketels

Remeha brengt warmte en warmwater- comfort bij u thuis. Een vertrouwd merk met 75 jaar historie en grote ambities voor de toekomst. En met een Nederlandse onder- zoeks- en ontwikkelingsafdeling, waar de nieuwste technologieën worden vertaald naar huiselijk comfort en energiebesparing. Remeha staat voor innovatie, kwaliteit en service op het gebied van o.a. cv-ketels, thermostaten en (zonne)boilers.

De twee belangrijkste type ketels van Remeha

Remeha Calenta Ace

De Calenta Ace, dé slimste cv-ketel voor luxe wooncomfort, vanaf nu beschikbaar!

Hij is beter, handiger, robuuster en vooral slimmer dan zijn voorganger. We

zijn er maar wat trots op. We hebben geluisterd naar onze klanten en zo

ontwikkelden we iets unieks: een ketel uit het topsegment. Deze onwijze slimmerd

vergt nóg minder onderhoud en is helemaal klaar voor een duurzame toekomst.

 

Voorzien van het slimme besturingssysteem eSmart Inside waardoor communicatie met de cv-ketel een stuk eenvoudiger wordt. Bijvoorbeeld via de slimme ETwist thermostaat die te bedienen is met de handige ETwist app. Een slimmere toestelbesturing is er niet. Tevens is de ketel geschikt voor Remeha Connect.

 

Alles voor de Calenta ACE.

 

Remeha Tzerra Ace

De Remeha Tzerra serie bestaat uit moderne HR-combi toestellen in zowel CW3, CW4 als CW5 uitvoering. Door het grote vermogensbereik in zowel cv- als warm tapwatervermogen is de Tzerra breed inzetbaar.

 

Zijn geringe afmetingen, lage gewicht en flexibele aansluitmogelijkheden maken de Tzerra uitstekend geschikt voor individuele en projectmatige installatie. De aantrekkelijke marktprijs maakt dit type tot een gewilde cv-ketel.

 

ISense thermostaat of de ETwist

Met de iSense en de ETwist is een nieuwe stap gezet in de gebruiksvriendelijkheid van de kamerthermostaat om het zelf via uw telefoon te kunnen bedienen. Deze thermostaten zijn van een kwalitatief hoogstaande niveau en dus uitermate gebruiksvriendelijk, maar bovenal intuïtief en zuinig in gebruik.

 

Remeha ETwist en Remeha Calenta: de ideale combinatie! 

De Remeha ETwist en de Remeha Calenta vormen samen dé ideale combinatie. Niet alleen beschikken ze beide over een groot en duidelijk LCD-scherm , maar de cv ketel en regelaar communiceren ook daadwerkelijk met elkaar. Dit maakt het mogelijk om vanuit de woonkamer meldingen en informatie af te lezen van de Remeha thermostaat, bijvoorbeeld dat er water bijgevuld moet worden.

 

Download
Brochure Remeha Calenta ACE
Brochure Remeha Calenta Ace.pdf
Adobe Acrobat document 1.7 MB
Download
Brochure Remeha Quinta Pro
Brochure Remeha Quinta Pro.pdf
Adobe Acrobat document 1.2 MB
Download
Remeha Tzerra CV ketel
Brochure Remeha Tzerra Ace.pdf
Adobe Acrobat document 4.0 MB

Nefit verwarmingsketels

De belangrijkste typen ketels van Nefit zijn

  • Nefit TrendLine II en TrendLine Aquapower Plus
  • Ultiem warmwatercomfort 

Met de TrendLine AquaPower Plus kiest u voor de top in hoog-rendement combiketels, als het gaat om ultiem warmwatercomfort. Direct, veel en eindeloos warm water, voor een krachtige douchestraal en een snel gevuld bad. Uiterst betrouwbaar en duurzaam, met uitstekende prestaties op het gebied van energiezuinigheid. 

Uiteraard zorgt de TrendLine AquaPower Plus ook voor comfortabele, energiezuinige verwarming van uw woning. Met de nieuwe Low Energy pomp (tot 75% lager verbruik) voldoet de TrendLine II nu al aan de energiewetgeving .

 

Nefit TrendLine

TrendLine is de eerste van de nieuwe generatie hoogwaardige HR-ketels waarbij gebruik is gemaakt van superieure lastechnieken uit de lucht- en ruimtevaart. De voordelen: hoger rendement, optimale zekerheid en lange levensduur en zuinig in gebruik.

 

Nefit Proline Nxt

Kleine, voordelige cv-ketels zijn er genoeg. Maar de Nefit ProLine bewijst dat een heel klein toestel ook grote klasse kan zijn. Er zitten zoveel pro’s aan dit toestel dat de keuze wel erg gemakkelijk wordt.

 

 

Bosch Easy Control

De Bosch Easy control is de slimste thermostaat van Nederland. Zelflerend en op afstand te bedienen via uw smartphone en tevens als zone regeling te programmeren. Hij ziet aan de aanwezige smartphones wie er thuis is en stelt de verwarming automatisch in op de juiste temperatuur.

 

Dreigt er iets mis te gaan met uw cv-installatie? Easy meldt het u direct via de app. Easy bespaart extra energie dankzij geavanceerde aanwezigheidsdetectie. Easy maakt bovendien inzichtelijk wanneer er efficiënt wordt verwarmd. Ook kunt u zien hoeveel gas u verbruikt voor verwarming en warm water.

 

Een stijlvol design dat past in elk interieur en supereenvoudig te bedienen. Dat is Easy. En dat alles krijgt u zonder contract of abonnement. Bovendien wordt Easy steeds slimmer, zonder dat u er iets voor hoeft te doen! Nieuwe functies komen beschikbaar via automatische updates.

Comfortabele verwarming

Download
Nefit TrendLine II
Brochure Nefit TrendLine II.pdf
Adobe Acrobat document 3.1 MB
Download
Nefit ProLine Nxt
Brochure Nefit ProLine NxT.pdf
Adobe Acrobat document 1.7 MB