Dakwerk en dakbedekking

Door jarenlange ervaring kunnen wij onszelf met trots specialist in dakbedekking noemen. We kunnen, naast uw dak bedekken, onder andere uw dak isoleren (ook pannendak), zinken en koperen goten maken, lichtkoepels en lichtstraten aanleggen en uw schoorsteen renoveren


Materiaal dakbedekking

Wij gebruiken de beste toplaag van Nederland, misschien wel ter wereld: Garantgum®APP van Troelstra & de Vries, een Nederlands fabricaat. Weinig dakrollen gaan zo lang mee en bieden zo’n gunstige return on investment. De sterke punten van Garantgum: Het is bestand tegen weersinvloeden en UV straling en bijzonder flexibel, ook bij lagere temperaturen. Het heeft een zeer hoge weerstand tegen temperatuurschommelingen, is gemakkelijk en snel te verwerken en dus kostenbesparend. Garantgum is sterk en stabiel en geeft een vlak en strak resultaat.

 

Garantie dakbedekking

Garantgum is geschikt voor nieuwbouw, renovatie en onderhoud, op oude daken, nieuwe daken, hellende daken, platte daken, brug- en parkeerdekken, tunnels, reservoirs, daktuinen en terrassen of betonfunderingen.  De toepassingsmogelijkheden zijn oneindig. Tot slot heeft u tien jaar verzekerde Venedak garantie en geven wij tien jaar garantie op de verwerking er van. Informatie over garantiebepaling kunt u vinden op: www.venedak.nl Isolatie dakbedekking. Bijna alle daken kunnen voorzien worden van isolatie om energie te besparen of in de zomer de warmte buiten te houden. Wij adviseren u over welke isolatie het meest geschikt is voor uw situatie.


Hemelwaterafvoer

Voor het afvoeren van het regenwater kunnen wij hemelwaterafvoeren voor u installeren, zowel vierkant als rond.

Hierin zijn verschillende materiaalmogelijkheden zoals:

  • Zink
  • Koper
  • PVC ( Grijs of Gekleurd )
  • Roestvast staal (RVS)
  • LORO-X