Sanitair

Iedereen droomt wel eens van een mooie badkamer met luxueus sanitair. Maar voordat u er werkelijk aan begint, is het belangrijk om goede voorbereidingen te treffen. Wij als sanitairspecialist zorgen ervoor dat u droom uitkomt

Voorbereiding sanitair

Voordat u sanitair uitzoekt en aan de verbouwing van een badkamer begint, kunnen wij u helpen met vaststellen wat belangrijk voor u is wat betreft:

  • Technische mogelijkheden
  • Kosten en budget
  • Diverse merken sanitairproducten
  • Garantievoorwaarden

Monteren Sanitair

De belangrijkste en beste sanitairmerken kunnen wij voor u leveren en monteren, zoals Sphinx, Grohe, Geberit en Villeroy & Boch. Daarnaast kunnen we u ook van dienst zijn met verbouw van toilet of douche, timmer- en tegelwerk en het monteren van aangepast sanitair van het fabrikaat Linido.

Prijsklassen sanitair

Sanitair is verkrijgbaar in allerlei prijsklassen met elk een eigen design, kleur en kwaliteit. Via ons kunt u terecht bij diverse leveranciers, onder andere de Gevier of Tegelzetbedrijf Van der Meulen in Drachten. Hier kunt u bepalen en u laten adviseren welk sanitair bij u past. Zij maken een kosteloze prijsopgave van het sanitair en/of het tegelwerk voor u, maak wel een afspraak van te voren. Aan de hand van deze gegevens kunnen wij bepalen of het technisch haalbaar is en wat de totale kosten zijn.

Alles onder één dak

Door onze ervaring weten we dat bij een verbouwing van de badkamer niet alleen sanitair geplaatst moet worden, maar ook waterleidingen en riolering en misschien ook wel de verwarming aangepast moet worden. Om de gehele verbouwing voor u uit handen te nemen, hebben wij daarom een timmerman/tegelzetter in dienst. Alles onder één dak, voor een soepel lopende verbouwing waarin u maar één aanspreekpunt heeft.